Τοτεναμ Λιβερπουλ - ΤΟΤΕΝΑΜ - ΛΙΒΕΡΠΟΥΛ 1-2 / Μια ανούσια κατοχή μπάλας χωρίς ούτε στο ελάχιστο να απειλεί τον άλισον.

Τοτεναμ Λιβερπουλ - ΤΟΤΕΝΑΜ - ΛΙΒΕΡΠΟΥΛ 1-2 / Μια ανούσια κατοχή μπάλας χωρίς ούτε στο ελάχιστο να απειλεί τον άλισον.. Η τότεναμ που ήταν λογικό να είναι «ψαρωμένη», πνίγηκε ακόμα περισσότερο στο άγχος και στην πραγματικότητα δεν μπήκε ποτέ στο η διαφορά της περσινής από τη φετινή λίβερπουλ είναι το νο. Πέθανε ο πρώην προπονητής της λίβερπουλ, ζεράρ ουγιέ. Αγωνίζεται στην πρέμιερ λιγκ, θεωρείται μία από τις κορυφαίες ομάδες της αγγλίας και είναι ένας από τους πιο πετυχημένους ποδοσφαιρικούς συλλόγους. Από πλευράς της, η λίβερπουλ ήταν άψογη ανασταλτικά χωρίς βέβαια να δημιουργεί. Γιορίς, τρίπιερ, αλντερβάιρελντ, φερτόνχεν, ρόουζ, σισοκό (74' ντάιερ), γουίνκς (66'.

Τί να κάνει με αυτή την άμυνα η λίβερπουλ όταν ωστόσο το γκολ αυτό δεν μπόρεσε να αλλάξει την εικόνα του αγώνα, η τότεναμ ήταν πολύ ανώτερη. Η λίβερπουλ είχε τη μέθοδό της, τη μέθοδο μιας winner ομάδας, που σκοράρει στην αρχή και στο τέλος και πετυχαίνει τον στόχο της. Σήμερα αναλύουμε τον τελικό του τσάμπιονς λιγκ ανάμεσα στην τότεναμ και τη λίβερπουλ και αναζητάμε τις παραμέτρους που μπορούν να κρίνουν τη νικήτρια του. Μια ανούσια κατοχή μπάλας χωρίς ούτε στο ελάχιστο να απειλεί τον άλισον. Πέθανε ο πρώην προπονητής της λίβερπουλ, ζεράρ ουγιέ.

My-Red4ever: Tottenham Hotspur vs Liverpool
My-Red4ever: Tottenham Hotspur vs Liverpool from 1.bp.blogspot.com
*η λίβερπουλ είναι αήττητη στα 10 τελευταία της παιχνίδια με αντίπαλο την τότεναμ, ανεξαρτήτου έδρας, αφού μετρά 7 νίκες και 3. Οι ποδοσφαιριστές της λίβερπουλ και της τότεναμ θα συναντηθούν εκ νέου ως συμπαίκτες αυτή τη φορά στην εθνική αγγλίας. Πέθανε ο πρώην προπονητής της λίβερπουλ, ζεράρ ουγιέ. Από πλευράς της, η λίβερπουλ ήταν άψογη ανασταλτικά χωρίς βέβαια να δημιουργεί. Η τότεναμ είχε μια φλύαρη κατοχή. Liverpool f.c.) ή απλά λίβερπουλ, είναι επαγγελματική ποδοσφαιρική ομάδα με έδρα την πόλη του λίβερπουλ. Σήμερα αναλύουμε τον τελικό του τσάμπιονς λιγκ ανάμεσα στην τότεναμ και τη λίβερπουλ και αναζητάμε τις παραμέτρους που μπορούν να κρίνουν τη νικήτρια του. Ο εμφύλιος κατέληξε στους «κόκκινους».

Όλα τα λεφτά το σχόλιο του χάρι κέιν.

*η λίβερπουλ είναι αήττητη στα 10 τελευταία της παιχνίδια με αντίπαλο την τότεναμ, ανεξαρτήτου έδρας, αφού μετρά 7 νίκες και 3. Liverpool f.c.) ή απλά λίβερπουλ, είναι επαγγελματική ποδοσφαιρική ομάδα με έδρα την πόλη του λίβερπουλ. Οι ποδοσφαιριστές της λίβερπουλ και της τότεναμ θα συναντηθούν εκ νέου ως συμπαίκτες αυτή τη φορά στην εθνική αγγλίας. Η τότεναμ που ήταν λογικό να είναι «ψαρωμένη», πνίγηκε ακόμα περισσότερο στο άγχος και στην πραγματικότητα δεν μπήκε ποτέ στο η διαφορά της περσινής από τη φετινή λίβερπουλ είναι το νο. Τί να κάνει με αυτή την άμυνα η λίβερπουλ όταν ωστόσο το γκολ αυτό δεν μπόρεσε να αλλάξει την εικόνα του αγώνα, η τότεναμ ήταν πολύ ανώτερη. Μια ανούσια κατοχή μπάλας χωρίς ούτε στο ελάχιστο να απειλεί τον άλισον. Η λίβερπουλ είχε τη μέθοδό της, τη μέθοδο μιας winner ομάδας, που σκοράρει στην αρχή και στο τέλος και πετυχαίνει τον στόχο της. Γιορίς, τρίπιερ, αλντερβάιρελντ, φερτόνχεν, ρόουζ, σισοκό (74' ντάιερ), γουίνκς (66'. Όλα τα λεφτά το σχόλιο του χάρι κέιν. Πέθανε ο πρώην προπονητής της λίβερπουλ, ζεράρ ουγιέ. Αγωνίζεται στην πρέμιερ λιγκ, θεωρείται μία από τις κορυφαίες ομάδες της αγγλίας και είναι ένας από τους πιο πετυχημένους ποδοσφαιρικούς συλλόγους. Η τότεναμ είχε μια φλύαρη κατοχή. Από πλευράς της, η λίβερπουλ ήταν άψογη ανασταλτικά χωρίς βέβαια να δημιουργεί.

Η τότεναμ που ήταν λογικό να είναι «ψαρωμένη», πνίγηκε ακόμα περισσότερο στο άγχος και στην πραγματικότητα δεν μπήκε ποτέ στο η διαφορά της περσινής από τη φετινή λίβερπουλ είναι το νο. Τί να κάνει με αυτή την άμυνα η λίβερπουλ όταν ωστόσο το γκολ αυτό δεν μπόρεσε να αλλάξει την εικόνα του αγώνα, η τότεναμ ήταν πολύ ανώτερη. Γιορίς, τρίπιερ, αλντερβάιρελντ, φερτόνχεν, ρόουζ, σισοκό (74' ντάιερ), γουίνκς (66'. Πέθανε ο πρώην προπονητής της λίβερπουλ, ζεράρ ουγιέ. Ο εμφύλιος κατέληξε στους «κόκκινους».

LIVE: ΣΑΟΥΘΑΜΠΤΟΝ - ΤΟΤΕΝΑΜ
LIVE: ΣΑΟΥΘΑΜΠΤΟΝ - ΤΟΤΕΝΑΜ from fws.gr
Από πλευράς της, η λίβερπουλ ήταν άψογη ανασταλτικά χωρίς βέβαια να δημιουργεί. Ο εμφύλιος κατέληξε στους «κόκκινους». Οι ποδοσφαιριστές της λίβερπουλ και της τότεναμ θα συναντηθούν εκ νέου ως συμπαίκτες αυτή τη φορά στην εθνική αγγλίας. Liverpool f.c.) ή απλά λίβερπουλ, είναι επαγγελματική ποδοσφαιρική ομάδα με έδρα την πόλη του λίβερπουλ. Αγωνίζεται στην πρέμιερ λιγκ, θεωρείται μία από τις κορυφαίες ομάδες της αγγλίας και είναι ένας από τους πιο πετυχημένους ποδοσφαιρικούς συλλόγους. Πέθανε ο πρώην προπονητής της λίβερπουλ, ζεράρ ουγιέ. Η τότεναμ που ήταν λογικό να είναι «ψαρωμένη», πνίγηκε ακόμα περισσότερο στο άγχος και στην πραγματικότητα δεν μπήκε ποτέ στο η διαφορά της περσινής από τη φετινή λίβερπουλ είναι το νο. Τί να κάνει με αυτή την άμυνα η λίβερπουλ όταν ωστόσο το γκολ αυτό δεν μπόρεσε να αλλάξει την εικόνα του αγώνα, η τότεναμ ήταν πολύ ανώτερη.

*η λίβερπουλ είναι αήττητη στα 10 τελευταία της παιχνίδια με αντίπαλο την τότεναμ, ανεξαρτήτου έδρας, αφού μετρά 7 νίκες και 3.

Αγωνίζεται στην πρέμιερ λιγκ, θεωρείται μία από τις κορυφαίες ομάδες της αγγλίας και είναι ένας από τους πιο πετυχημένους ποδοσφαιρικούς συλλόγους. Η τότεναμ είχε μια φλύαρη κατοχή. *η λίβερπουλ είναι αήττητη στα 10 τελευταία της παιχνίδια με αντίπαλο την τότεναμ, ανεξαρτήτου έδρας, αφού μετρά 7 νίκες και 3. Ο εμφύλιος κατέληξε στους «κόκκινους». Σήμερα αναλύουμε τον τελικό του τσάμπιονς λιγκ ανάμεσα στην τότεναμ και τη λίβερπουλ και αναζητάμε τις παραμέτρους που μπορούν να κρίνουν τη νικήτρια του. Όλα τα λεφτά το σχόλιο του χάρι κέιν. Τί να κάνει με αυτή την άμυνα η λίβερπουλ όταν ωστόσο το γκολ αυτό δεν μπόρεσε να αλλάξει την εικόνα του αγώνα, η τότεναμ ήταν πολύ ανώτερη. Liverpool f.c.) ή απλά λίβερπουλ, είναι επαγγελματική ποδοσφαιρική ομάδα με έδρα την πόλη του λίβερπουλ. Η τότεναμ που ήταν λογικό να είναι «ψαρωμένη», πνίγηκε ακόμα περισσότερο στο άγχος και στην πραγματικότητα δεν μπήκε ποτέ στο η διαφορά της περσινής από τη φετινή λίβερπουλ είναι το νο. Πέθανε ο πρώην προπονητής της λίβερπουλ, ζεράρ ουγιέ. Μια ανούσια κατοχή μπάλας χωρίς ούτε στο ελάχιστο να απειλεί τον άλισον. Από πλευράς της, η λίβερπουλ ήταν άψογη ανασταλτικά χωρίς βέβαια να δημιουργεί. Γιορίς, τρίπιερ, αλντερβάιρελντ, φερτόνχεν, ρόουζ, σισοκό (74' ντάιερ), γουίνκς (66'.

Οι ποδοσφαιριστές της λίβερπουλ και της τότεναμ θα συναντηθούν εκ νέου ως συμπαίκτες αυτή τη φορά στην εθνική αγγλίας. Πέθανε ο πρώην προπονητής της λίβερπουλ, ζεράρ ουγιέ. Γιορίς, τρίπιερ, αλντερβάιρελντ, φερτόνχεν, ρόουζ, σισοκό (74' ντάιερ), γουίνκς (66'. Η λίβερπουλ είχε τη μέθοδό της, τη μέθοδο μιας winner ομάδας, που σκοράρει στην αρχή και στο τέλος και πετυχαίνει τον στόχο της. Σήμερα αναλύουμε τον τελικό του τσάμπιονς λιγκ ανάμεσα στην τότεναμ και τη λίβερπουλ και αναζητάμε τις παραμέτρους που μπορούν να κρίνουν τη νικήτρια του.

CL: Συνεχίζουν Λίβερπουλ - Τότεναμ, εκτός οι Νάπολι ...
CL: Συνεχίζουν Λίβερπουλ - Τότεναμ, εκτός οι Νάπολι ... from www.voria.gr
Από πλευράς της, η λίβερπουλ ήταν άψογη ανασταλτικά χωρίς βέβαια να δημιουργεί. Όλα τα λεφτά το σχόλιο του χάρι κέιν. Η λίβερπουλ είχε τη μέθοδό της, τη μέθοδο μιας winner ομάδας, που σκοράρει στην αρχή και στο τέλος και πετυχαίνει τον στόχο της. Μια ανούσια κατοχή μπάλας χωρίς ούτε στο ελάχιστο να απειλεί τον άλισον. Οι ποδοσφαιριστές της λίβερπουλ και της τότεναμ θα συναντηθούν εκ νέου ως συμπαίκτες αυτή τη φορά στην εθνική αγγλίας. *η λίβερπουλ είναι αήττητη στα 10 τελευταία της παιχνίδια με αντίπαλο την τότεναμ, ανεξαρτήτου έδρας, αφού μετρά 7 νίκες και 3. Liverpool f.c.) ή απλά λίβερπουλ, είναι επαγγελματική ποδοσφαιρική ομάδα με έδρα την πόλη του λίβερπουλ. Αγωνίζεται στην πρέμιερ λιγκ, θεωρείται μία από τις κορυφαίες ομάδες της αγγλίας και είναι ένας από τους πιο πετυχημένους ποδοσφαιρικούς συλλόγους.

Η τότεναμ που ήταν λογικό να είναι «ψαρωμένη», πνίγηκε ακόμα περισσότερο στο άγχος και στην πραγματικότητα δεν μπήκε ποτέ στο η διαφορά της περσινής από τη φετινή λίβερπουλ είναι το νο.

Πέθανε ο πρώην προπονητής της λίβερπουλ, ζεράρ ουγιέ. Τί να κάνει με αυτή την άμυνα η λίβερπουλ όταν ωστόσο το γκολ αυτό δεν μπόρεσε να αλλάξει την εικόνα του αγώνα, η τότεναμ ήταν πολύ ανώτερη. Οι ποδοσφαιριστές της λίβερπουλ και της τότεναμ θα συναντηθούν εκ νέου ως συμπαίκτες αυτή τη φορά στην εθνική αγγλίας. *η λίβερπουλ είναι αήττητη στα 10 τελευταία της παιχνίδια με αντίπαλο την τότεναμ, ανεξαρτήτου έδρας, αφού μετρά 7 νίκες και 3. Η τότεναμ είχε μια φλύαρη κατοχή. Ο εμφύλιος κατέληξε στους «κόκκινους». Σήμερα αναλύουμε τον τελικό του τσάμπιονς λιγκ ανάμεσα στην τότεναμ και τη λίβερπουλ και αναζητάμε τις παραμέτρους που μπορούν να κρίνουν τη νικήτρια του. Όλα τα λεφτά το σχόλιο του χάρι κέιν. Η λίβερπουλ είχε τη μέθοδό της, τη μέθοδο μιας winner ομάδας, που σκοράρει στην αρχή και στο τέλος και πετυχαίνει τον στόχο της. Αγωνίζεται στην πρέμιερ λιγκ, θεωρείται μία από τις κορυφαίες ομάδες της αγγλίας και είναι ένας από τους πιο πετυχημένους ποδοσφαιρικούς συλλόγους. Liverpool f.c.) ή απλά λίβερπουλ, είναι επαγγελματική ποδοσφαιρική ομάδα με έδρα την πόλη του λίβερπουλ. Η τότεναμ που ήταν λογικό να είναι «ψαρωμένη», πνίγηκε ακόμα περισσότερο στο άγχος και στην πραγματικότητα δεν μπήκε ποτέ στο η διαφορά της περσινής από τη φετινή λίβερπουλ είναι το νο. Από πλευράς της, η λίβερπουλ ήταν άψογη ανασταλτικά χωρίς βέβαια να δημιουργεί.

Μια ανούσια κατοχή μπάλας χωρίς ούτε στο ελάχιστο να απειλεί τον άλισον τοτεναμ. Σήμερα αναλύουμε τον τελικό του τσάμπιονς λιγκ ανάμεσα στην τότεναμ και τη λίβερπουλ και αναζητάμε τις παραμέτρους που μπορούν να κρίνουν τη νικήτρια του.
banner